Dead Island (2012) (X360)

Artykuly na temat konsol
Awatar użytkownika
juankisas

Dead Island (2012) (X360)

Post autor: juankisas »

Dead Island (2012) Game of the Year Edition Xbox 360 -ZRY / Polska wersja językowa

Obrazek

Opis:

Dead Island jest brutalną grą akcji, w której wydarzenia obserwuje się z perspektywy pierwszej osoby. Podstawową atrakcją tego tytułu jest możliwość uczestniczenia w licznych i wyjątkowo efektownych starciach z udziałem nieumarłych stworów. Za przygotowanie gry odpowiedzialny jest polski Techland, znany między innymi dzięki takim tytułom jak Call of Juarez czy Chrome. W Dead Island gracz wciela się w jedną z czterech postaci, różniących się od siebie płcią, wyglądem i charakterystykami. Nasz bohater budzi się otoczony przez ludzi, którzy są pewni, że za moment zamieni się w żywego trupa. Przypomnienie sobie jak i przez kogo został pogryziony nie jest łatwe. Okazuje się, że wyspę rajski zakątek ziemi gdzieś w pobliżu Papui Nowej Gwinei opanowały zombie. Skąd się wzięły? Nie wiadomo, pewnym jest natomiast fakt, że trzeba spróbować przeżyć i pomóc innym ludziom. Droga do celu nie jest prosta i przede wszystkim usiana nieumarłymi przeciwnikami oraz ludźmi chcącymi wykorzystać sytuację.

Gatunek: Akcji, FPP, survival horror, zombie, elementy RPG, multiplayer, polskie, kooperacja, crafting
Producent: Techland
Wydawca: Deep Silver / Koch Media
Data premiery: 06 września 2011

Opis uploadu:
Wielkość całości: 7,3 GB
Rodzaj kompresji: RAR
Zawartość uploadu: .iso, .dvd
Region: Free
Wersja językowa: polski, angielski, hiszpański, niemiecki, francuski, włoski
Download:
(można pobierać zamiennie z serwerów)

Please Login or Register to see this code
brak hasła
Widzisz niedziałające moje linki? Napisz do mnie prywatną wiadomość, a wrzucę ponownie. Chcesz coś na konsolę? Napiszę na jaką.