Need For Speed: Undercover (2008)

Artykuly na temat konsol
Awatar użytkownika
juankisas

Need For Speed: Undercover (2008)

Post autor: juankisas »

Need For Speed: Undercover (2008) Xbox 360 -Allstars / Polska wersja językowa

Obrazek

Opis:

Need for Speed: Undercover to dwunasta odsłona serii gier wyścigowych od Electronic Arts. Produkcja przygotowana przez kanadyjski oddział firmy zrywa z ideą legalnych, torowych wyścigów, którymi uraczono klientów w ProStreet i przenosi fanów szybkiej jazdy z powrotem do podziemia. Opisywany produkt jest pierwszą z odsłon cyklu, która ukazała się nie tylko na komputerach osobistych i konsolach, ale również na telefonach komórkowych iPhone.
Zamiast wrzucać graczy od razu w wir zmagań o tytuł króla ulicznych wyścigów, deweloperzy położyli szczególny nacisk na fabułę, mającą za zadanie wprowadzić odbiorców w świat kierowców, którzy zmagając się w zawodach typu Bitwa na autostradzie lub Wyprzedzanie, codziennie balansują na granicy prawa. Historię w Undercover opowiedziano przy użyciu przerywników filmowych z udziałem prawdziwych aktorów. Wśród osób przewijających się na ekranie wystąpiła m.in. piosenkarka Christina Milian, która wcieliła się w postać pięknej Carmen.
Programiści z Vancouver zadbali też o dostarczenie graczom odpowiedniej liczby aut znanych marek, przeznaczonych do jazdy z zabójczą prędkością i podatnych na tuning zarówno optyczny, jak i mechaniczny. Need for Speed: Undercover tradycyjnie oferuje również ulepszoną oprawę graficzną oraz bogatą ścieżkę dźwiękową, stworzoną przy udziale artystów z całego świata.

Gatunek: Wyścigi, samochodowe, Need for Speed, multiplayer
Producent: Electronic Arts Inc.
Wydawca: Electronic Arts Inc.
Data premiery: 18 listopada 2008

Opis uploadu:
Wielkość całości: 7,30 GB
Rodzaj kompresji: RAR
Zawartość uploadu: .iso, .dvd
Region: PAL
Wersja językowa: polskie napisy, angielska, niderlandzka, szwedzka, duńska, węgierska, czeska, rosyjska, finlandzka, norweska
Download:
(można pobierać zamiennie z serwerów)

Please Login or Register to see this code
brak hasła
Widzisz niedziałające moje linki? Napisz do mnie prywatną wiadomość, a wrzucę ponownie. Chcesz coś na konsolę? Napiszę na jaką.